Želite prvo mjesto na Google tražilici?

Pokreni puni potencijal svog poslovanja!

Google Ads

Ispričajte nam svoju priču

Ima li boljeg poteza za Vaše internet poslovanje od dostizanja prvog mjesta na Google tražilici?

Izradom web stranice niste riješili sve probleme vezane uz Vaše internet poslovanje, jer uz web stranicu koju posjedujete potrebno je izaći iz anonimnosti interneta u koju ste zapali zbog velike konkurencije.

Google je najpoznatija svjetska tražilica i svi se nadmeću da postignu što bolje rezultate pretraživanja na njoj. Ukoliko bi željeli dohvatiti prvu poziciju na Google tražilici to je moguće uz Google proizvod - Google Ads.

Javite nam se, ispričajte nam svoju priču i pokrenimo Vašu internet priču zajedno!

Lansiraj svoje poslovanje

Google Ads je namijenjen apsolutno svima koji žele prodati svoj proizvod ili povećati promet na svojoj web lokaciji. Da li se bavili lokalnom prodajom, globalnim transportom ili jednostavno želite proširiti svijet o brandu, Google Ads kampanja prava je stvar za Vas. Tijekom kampanje izvještavamo Vas o tijeku kampanje tako da imate uvid u Vaš utrošen novac.

Dostupni smo svim našim klijentima od 0 do 24 i uvijek otvoreni za bilo kakva pitanja i sugestije. Kontaktirajte nas još danas i zatražite besplatnu analizu Vaše Ads kampanje!

1/Istraživanje tržišta

Prvi korak je analiza tržišta, konkurencije i potencijala Vašeg poslovanja kao i istraživanje varijanti ključnih riječi za koje bi se natjecali za prvu poziciju Google tražilice.

2/Analiza

Pregledavamo Vašu web stranicu i predlažemo izmjene kako bi iskristalizirali što bolju i kvalitetniju Google Ads kampanju. Isto tako, definiramo budžet potreban za kvalitetno funkcioniranje kampanje.

3/Postavljanje kampanje

Izrada kampanje, definiranje ključnih riječi i oglasa. Pokretanje kampanje.

4/Praćenje i optimizacija

Konstantno pratimo kampanju i optimiziramo je kako bi ostignula što bolje rezultate. Pratimo licitacije, ključne riječi koje okidaju oglas, dodajemo negativne ključne riječi i ostalo.

5/Izvješćivanje

Izvještavamo Vas o rezultatima kampanje, broju prikazivanja, broju klikova, konverzijama, publici i ostalim elementima koji su bitni za daljnje kvalitetno optimmiziranje kampanje.