Google AdWords

Posjedujemo Google-ov certifikat za AdWords što potvrđuje našu stručnost na području internet marketinga. Dobro organiziran SEO i kvalitetno odrađene AdWords i Facebook kampanje garancija su za Vaš uspjeh na internetu.

Izradom web stranice niste riješili sve probleme vezane uz Vaše internet poslovanje, jer uz web stranicu koju posjedujete potrebno je izaći iz anonimnosti interneta u koju ste zapali zbog velike konkurencije.

Google je najpoznatija svjetska tražilica i svi se nadmeću da postignu što bolje rezultate pretraživanja na njoj. Ukoliko bi željeli dohvatiti prvu poziciju na Google tražilici to je moguće uz Google proizvod - AdWords.

Kako funkcionira AdWords?

Kod AdWordsa sami birate svoj dnevni proračun koji se ne može premašiti i plaćate po kliku na Vaš oglas. Najbolje bi bilo da Vam to predočimo na primjeru:

Zamislite da se bavite prodajom računala i želite biti prvi na Google tražilici kad netko utipka ključnu riječ "prijenosna računala" ili "stolna računala". Da bi to ostvarili prvo morate odrediti koliko ste spremni potrošiti dnevno na oglašavanje. Iznos koji odredite biti će gornja granica. Recimo da ste odlučili potrošiti dnevno 40 kn. Nakon toga postavite koliko ste voljni platiti svaki put kad netko klikne na Vaš oglas. Recimo u ovom slučaju da je to 2 kn. To bi značilo slijedeće...
Svaki puta kad potencijalni klijent klikne na Vaš oglas kojeg su pokrenule ključne riječi "prijenosna računala" ili "stolna računala" sa Vašeg dnevnog proračuna od 40 kn se skida po 2 kn.


Ovakav način oglašavanja je idealan upravo zbog kontroliranja troškova i načina oglašavanja, te što danas većina korisnika interneta koristi upravo Google tražilicu da bi došla do željenih proizvoda i usluga.

Google Adwords najbolji je način da Vaš proizvod dohvati velik broj novih potencijalnih kupaca iz čistog razloga što ćete za određene pojmove koji su bitni za Vaše poslovanje dohvatiti prvu poziciju Google-a što Vam garantira veću posjećenost na stranici i bolju prodaju.

Naš posao je za Vas ostvariti što više kvalitetnih klikova (onih koje vode do prodaje) i maksimalno iskoristiti Vaš dnevni proračun.

Kome je AdWords namjenjen?

AdWords je namijenjen apsolutno svima koji žele prodati svoj proizvod ili povećati promet na svojoj web lokaciji. Da li se bavili lokalnom prodajom, globalnim transportom ili jednostavno želite proširiti svijet o brandu, AdWords kampanja prava je stvar za Vas. Tijekom kampanje izvještavamo Vas o tijeku kampanje tako da imate uvid u Vaš utrošen novac.

Dostupni smo svim našim klijentima od 0 do 24 i uvijek otvoreni za bilo kakva pitanja i sugestije. Kontaktirajte nas još danas i zatražite besplatnu analizu Vaše AdWords kampanje!