Tražite agenciju za izradu web stranice?

Našu priču i što drugi kažu o nama pogledajte u videu

Web360

Web agencija sa preko 7 godina iskustva na području izrade web stranica i digitalnog marketinga

Na tržištu smo od 2014. godine i u svojim referencama imamo više od 100 aktivnih klijenata. Konstantno radimo na usavršavanju svog znanja kroz razne seminare i radionice kako bi svojim klijentima pružili vrhunsku uslugu.

Posjedujemo Adobe i Google certifikate koji dokazuju našu stručnost na području izrade web stranica i Google marketinga.

U godinama koje su iza nas u svojim referencama skupili smo klijente na području nekretnina, umjetnina, turizma, turističkih agencija, hotela, privatnih smještaja, restorana, raznih web trgovina, raznih udruga, nautičkih firmi, lučkih uprava, komunalnih poduzeća i ostalo.

Zatražite svoju neobvezujuću ponudu i pokrenimo Vašu internet priču zajedno!

Izdvojene reference

SSDA

Sidemounter Asia

Sidemounter Asia bavi se organiziranjem ronilačkih izleta u cijelom svijetu. Stranica je posebna po video pozadini koja internet korisniku na poseban način dočarava uron i sve čari podvodnog svijeta.

Pregledaj web

Grimm nekretnine

Tvrtka koja se bavi prodajom i najmom nekretnina duž jadranske obale. Osim same kompletne izrade web stranice, za navedenog klijenta smo radili i Google AdWords oglašavanje i izradu kompletne administracije uz pomoć koje navedena tvrtka može samostalno ažurirati svoju web stranicu ali koja isto tako služi i kao baza podataka za cjelokupno poslovanje.

Pregledaj web
GRIMM
ASZ

Art Salon Zagreb

Art salon Zagreb nudi jedinstvenu uslugu aukcija umjetnina za koju smo radili web stranicu sa mogućnošću registriranja korisnika, licitiranja i praćenja aukcije. Osim web stranice, izradili smo i administraciju u kojoj se prate sve prethodne aukcije i također stvorili sustav koji osim internet aukcija prati i dvoranske aukcije umjetnina koje se odvijaju nekoliko puta godišnje.

Pregledaj web
Eva Kučić

Eva Kučić

It is a pleasure working with guys from web360. This was my first website and a learning process during which web360 had guided me gently and patiently. The software that web360 provides to website owner is super friendly. It's actually addictive, because once you start using it and then realize that you're the master of the changes on your website it's impossible to disconnect from it. If you're looking for something innovative, original and competitive, web360 is your choice. Well done web360.

Ronilački centar u Singapuru

www.sidemounter-asia.com
Michael Grimm

Michael Grimm

Prije otprilike godinu i pol dana odlučili smo naručiti izradu nove web stranice. Firma Web360 za nas je dizajnirala stranicu, koja je postala vrlo lijepa i profesionalna. Posebno je hvaljena među našim klijentima. Vrlo smo zadovoljni sa profesionalnošću firme Web360, a posebno sa uslugom koju smo dobili nakon izrade. Želimo se još jednom srdačno zahvaliti na potpori.
Vlado Mužar

Vlado Mužar

Tvrtka Web360 nudi cjelokupnu informatičku podršku našoj aukcijskoj kući Art salon Zagreb. Za nas su izradili zahtjevne programe za provođenje i nadzor međunarodnih dvoranskih i internetskih aukcija umjetnina. Odlikuje ih pouzdanost, stručnost i spremnost za suočavanje sa novim informatičkim zadacima.

Art Salon Zagreb

www.artsalonzagreb.com

Naša misija?

Naša misija je jasna i jednostavna... Svakom klijentu pristupiti individualno, saslušati njegove želje i pravilno ga usmjeriti u svijet internet poslovanja i internet marketinga. Internet je moćna stvar i vrlo veliki kanal za prodaju, ali ukoliko se ne koristi na pravi način, budžeti ostaju uzaludno potrošeni bez pravilnih rezultata.

Upravo iz tog razloga, za svakog klijenta radimo individualnu analizu njegovog poslovanja kako bi dobili jasnu sliku prodajnog potencijala na internetu.