Tražite agenciju za izradu web stranice?

Našu priču i što drugi kažu o nama pogledajte u videu

Web360
Eva Kučić

Eva Kučić

It is a pleasure working with guys from web360. This was my first website and a learning process during which web360 had guided me gently and patiently. The software that web360 provides to website owner is super friendly. It's actually addictive, because once you start using it and then realize that you're the master of the changes on your website it's impossible to disconnect from it. If you're looking for something innovative, original and competitive, web360 is your choice. Well done web360.

Ronilački centar u Singapuru

www.sidemounter-asia.com
Michael Grimm

Michael Grimm

Prije otprilike godinu i pol dana odlučili smo naručiti izradu nove web stranice. Firma Web360 za nas je dizajnirala stranicu, koja je postala vrlo lijepa i profesionalna. Posebno je hvaljena među našim klijentima. Vrlo smo zadovoljni sa profesionalnošću firme Web360, a posebno sa uslugom koju smo dobili nakon izrade. Želimo se još jednom srdačno zahvaliti na potpori.
Vlado Mužar

Vlado Mužar

Tvrtka Web360 nudi cjelokupnu informatičku podršku našoj aukcijskoj kući Art salon Zagreb. Za nas su izradili zahtjevne programe za provođenje i nadzor međunarodnih dvoranskih i internetskih aukcija umjetnina. Odlikuje ih pouzdanost, stručnost i spremnost za suočavanje sa novim informatičkim zadacima.

Art Salon Zagreb

www.artsalonzagreb.com
Shadow

Trebam li ja web stranicu?

Svi koji ozbiljnije razmišljaju o svojem poslovanju došli su do točke kad su sami sebi rekli "hej pa vrijeme je da se predstavimo na internetu!". Naravno da je! Danas ukoliko ne predstavite svoje poslovanje kroz svoju web stranicu isto je kao da i ne postojite.

Znate što želite, ali i dalje je puno pitanja:

  • od kuda krenuti?
  • kome povjeriti posao?
  • koliko vrijedi moj projekt?
  • tko će kasnije održavati moju web stranicu?

Mi znamo odgovore, to nam je posao :)

Od kuda krenuti?

Vjerojatno ćete krenuti kao i svi drugi ispitujući prijatelje da li netko zna to napraviti ili zna nekoga tko bi znao napraviti web stranicu. To je inače super jeftino riješenje i odlično za Vas, ali nažalost samo u početku. Problemi nastaju nakon same izrade kad se počinju potezati pitanja zašto me nema na google tražilici, kako da promijenim nešto, ... Zvuči nam jako poznato i to smo od mnogih klijenata čuli :)

Kome povjeriti posao?

Izrada web stranice nije lak posao i potrebno ga je povjeriti agenciji koja iza sebe ima zavidan broj referenci i dobre preporuke. Na taj način ćete sebi olakšati i stvoriti si partnera koji će Vam pomoći unaprijediti poslovanje putem interneta.

Koliko vrijedi moj projekt?

Odgovoriti na ovo pitanje nije niti malo jednostavno. Cijene se razlikuju od projekta do projekta. Često je ovo i prvo pitanje koje nam klijent postavi, ali odgovor na njega je moguć tek nakon uvodnog razgovora nakon što iznesete jasne vizije što očekujete od svoje web stranice.

Želite li sami održavati web?

Odgovor na ovo pitanje nije niti malo jednostavno. Cijene se razlikuju od projekta do projekta. Često je ovo i prvo pitanje koje nam klijent postavi, ali odgovor na njega je moguć tek nakon uvodnog razgovora nakon što iznesete jasne vizije što očekujete od svoje web stranice.

Pogledajte neke od referenci na koje smo posebno ponosni

SSDA

Sidemounter Asia

Sidemounter Asia bavi se organiziranjem ronilačkih izleta u cijelom svijetu. Stranica je posebna po video pozadini koja internet korisniku na poseban način dočarava uron i sve čari podvodnog svijeta.

Pregledaj web

Grimm nekretnine

Tvrtka koja se bavi prodajom i najmom nekretnina duž jadranske obale. Osim same kompletne izrade web stranice, za navedenog klijenta smo radili i Google AdWords oglašavanje i izradu kompletne administracije uz pomoć koje navedena tvrtka može samostalno ažurirati svoju web stranicu ali koja isto tako služi i kao baza podataka za cjelokupno poslovanje.

Pregledaj web
GRIMM
ASZ

Art Salon Zagreb

Art salon Zagreb nudi jedinstvenu uslugu aukcija umjetnina za koju smo radili web stranicu sa mogućnošću registriranja korisnika, licitiranja i praćenja aukcije. Osim web stranice, izradili smo i administraciju u kojoj se prate sve prethodne aukcije i također stvorili sustav koji osim internet aukcija prati i dvoranske aukcije umjetnina koje se odvijaju nekoliko puta godišnje.

Pregledaj web

Proces izrade web stranice

1. Dogovor

Kaže se da dogovor kuću gradi, a tako se gradi i web stranica. Prva i osnovna stvar je slušanje Vaših želja i zahtijeva. Možemo se sastati u našem uredu, kafiću, kod Vas ili ako Vam je lakše komunikaciju možemo obaviti putem skype-a ili email-a.

2. Prikupljanje materijala

Potrebno je da nam dostavite tekstove i fotografije koje želite imati na svojoj web stranici.

3. Nemate pripremljene fotografije?

Nema problema, surađujemo sa vrhunskim fotografima i video snimateljima koji će Vašu djelatnost prikazati na vrhunski način.

4. Izrada dizajna

Nakon sastanka i primitka prikupljenih materijala krećemo sa izradom dizajna web stranice. U nekoliko faza ćemo Vam slati dizajn kako bismo utvrdili da idemo u dobrom smjeru i da se Vama sviđa.

5. Kodiranje web stranice

Slijedi kodiranje web stranice. Ovo je korak u kojem "oživljavamo" dizajn i od njega radimo funkcionalan web. Možete pratiti tijek same izrade na testnom linku koji ćemo Vam dodijeliti.

6. Testiranje i responsive

Svaku web stranicu pomno testiramo na različitim uređajima kako bismo utvrdili da se ponaša u skladu sa zahtijevima.

7. Ažuriranje web stranice

Razvili smo svoj CMS za samostalno ažuriranje web stranice koji možete koristiti. Sami birate želite li koristiti CMS, odabrati održavanje s naše strane ili Vam ništa od navedenog nije potrebno.

8. Domena i hosting

Vašu web stranicu postavljamo na naše poslužitelje i zakupljujemo domenu. Ukoliko već imate domenu i želite postaviti novu web stranicu na nju za Vas radimo transfer domene.