Nove mogućnosti na web360.com.hr

Objavljeno : 28.12.2014 Čitanja : 1033

Web360 od sada Vam nudi i mogućnost komentiranja naših objava na web360.com.hr.
 

Zašto komentari?

Odlučili smo se omogućiti komentiranje iz razloga što uvijek postoji mogućnost da naši posjetitelji ( Vi ) imaju pitanja, prijedlog, savjet, POHVALU ... Voljeli bismo da nam komentirate, a mi Vam obećavamo da ćemo čitati i odgovoriti kada god je to moguće.
 

Kako funkcioniraju komentari?

Princip komentiranja je vrlo jednostavan ( barem je tako zamišljen :).

Prilikom prvog komentiranja potrebno je upisati željeno korisničko ime i pin te kliknuti na "Prijavi se". Nakon uspješne prijave omogućit će se polje za komentiranje te unosom u polje "Unesi komentar" i klikom na gumb "Komentiraj" Vaš komentar će se prikazati u popisu komentara.

Nakon prve prijave Vaši podaci se spremaju te prilikom sljedeće posjete stranici biti ćete u mogućnosti komentirati bez prijave. Ako Vas opet traži prijavu tada upišite svoje korisničko ime i pin koje ste upisali u prvoj prijavi i sustav će Vas automatski prijaviti.


Komentiraj članak:

Prijavi se za komentiranje:

Kako bi komentirali članke prijavite se pomoću korisničkog imena i pin-a. Nakon što se jednom prijavite Vaši podaci biti će zapamćeni prilikom sljedeće prijave. Jednom korišteno korisničko ime biti će zauzeto svim ostalim korisnicima. Ukoliko Vas sustav odjavi biti ćete u mogućnosti ponovno se prijaviti korištenjem pin-a unešenog prilikom prve prijave.

Korisničko ime:

Pin:

Dobrodošao,