Web360 od sada u novom ruhu

Objavljeno : 10.12.2014 Čitanja : 978

Web360 ?

Ukoliko se niste s nama susreli na starom webu ovdje ćemo se prvo ukratko predstaviti. Web360 je osnovan u ožujku ove godine ( 2014. ) s namjerom da web učinimo boljim ( skromnost nam nije vrlina ). Zašto nam skromnost nije vrlina ? Zato što ne želimo biti skromni i napraviti ćemo sve da svaku našu ( Vašu ) web stranicu obogatimo vizualno i funkcionalno, te nećemo štedjeti niti na vremenu niti na trudu.

 

Što je nedostajalo starom web360 ?

Kada smo kreirali stari web nismo razmišljali o jednoj stvari, a to je da ćemo poželjeti podijeliti svoje iskustvo s drugima. Kako smo se razvijali u poslovnom smislu i odrađivali sve veći broj projekata tako je i naše znanje raslo. Sada smatramo da možemo pomoći drugima stoga smo odlučili napraviti redizajn našeg portfolija i obogatiti ga rubrikom blog u kojoj ćemo gotovo svakodnevno objavljivati riješenja problema s kojima smo se susreli, ali isto tako i objavljivati razne tutorijale.

 

Naša očekivanja od novog web360 ?

Novi web360 je zamišljen kao jednostavan i pregledan pa najviše očekujemo da ćete ga tako i doživjeti, ako imate kakvu primjedbu ili savjet slobodno nas kontaktirajte. Očekujemo i da će članci u blogu biti korisni našim kolegama programerima, dizajnerima, fotografima, te da će ih rado podjeliti s drugima i na taj način podržati naš rad.

 

Daljnji razvoj novog web360 ?

Zasigurno nećemo stati sa razvojem novog web360, jer već sada imamo zanimljive ideje koje samo čekaju da ih se pretvori u djelo.