Bizkoshnica - mjesto gdje se dijeli prostor, znanje i ideje

Objavljeno : 26.11.2015 Čitanja : 994

U tijeku je druga godina našeg poslovanja u kojoj smo odlučili napraviti iskorak i sjedište tvrtke prebaciti u Zagreb. Tim potezom želimo proširiti tržište i privući dodatne potencijalne klijente. Dok smo istraživali na koji način takvu odluku realizirati, naletjeli smo na BIZkoshnicu, mjesto gdje freelanceri i mladi poduzetnici dijele prostor za rad i u međusobnoj interakciji dolaze do novih znanja i ideja. 

Kako izgleda i gdje se nalazi?

Prostor koji BIZkoshnica nudi mladim poduzetnicima prostire se na 200 m2 i sastoji se od prostora za prezentacije, prostora za rad i velike sobe za sastanke. U sklopu prostorija nalazi se kuhinja i blagovaona u kojoj možete napraviti pauzu od rada i na miru prolistati novine i popiti kavu. Sama lokacija je vrlo atraktivna (Britanski trg) što se najjednostavije može predočiti činjenicom da ste udaljeni svega dvije tramvajske stanice od trga bana Josipa Jelačića.

Rad od kuće ili coworking?

Velika prednost rada od kuće je fleksibilno radno vrijeme što u velikoj većini slučajeva zapravo s vremenom postaje mana. Isto tako, zatvoreni u svoja četiri zida imate znanje i poduzetnički elan, ali iz dana u dan gubite mnogo, a da toga niste ni svjesni. To nešto je kontakt sa ljudima istih interesa i potencijalnim klijentima.

Naš zaključak

Iz svega navedenog lako se da zaključiti da smo oduševljeni coworking prostorom BIZkoshnice i sa velikim zadovoljstvom nastavljamo svoj poduzetnički put uvjereni da smo dobili jakog partnera koji će nam pomoći u našoj poslovnoj avanturi. Posebno moramo pohvaliti i voditeljicu Mirelu, koja je ujedno i osnivačica BIZkoshnice iz razloga što svakom klijentu maksimalno pomaže u promociji i na vrlo prijateljski način vodi interakciju sa članovima koji koriste prostore. Cijene su vrlo pristupačne i pružaju minimalni rizik s obzirom na potencijalnu dobit.

 

Svakako preporučamo!

 

http://www.bizkoshnica.biz/


Komentiraj članak:

Prijavi se za komentiranje:

Kako bi komentirali članke prijavite se pomoću korisničkog imena i pin-a. Nakon što se jednom prijavite Vaši podaci biti će zapamćeni prilikom sljedeće prijave. Jednom korišteno korisničko ime biti će zauzeto svim ostalim korisnicima. Ukoliko Vas sustav odjavi biti ćete u mogućnosti ponovno se prijaviti korištenjem pin-a unešenog prilikom prve prijave.

Korisničko ime:

Pin:

Dobrodošao,