Kako se pripremiti za izradu web stranice?

Objavljeno : 23.08.2017 Čitanja : 416

Hej, pa ja trebam web stranicu!

Svi koji ozbiljnije razmišljaju o svom poslovanju, došli su do točke kada su sami sebi rekli, hej vrijeme je da se predstavim na internetu! Pa naravno da je! Danas ukoliko ne predstavite svoje poslovanje kroz svoju web stranicu isto je kao i da ne postojite. Znate što trebate, ali pitanja je milion. 

  • od kuda krenuti?
  • kome povjeriti posao?
  • koliko vrijedi moj projekt?
  • održavanje?

Od kuda krenuti?


Normalan proces je raspitivanje kod prijatelja koji će vam preporučiti poznanika koji vam to može riješiti za "sitnu lovu". Wow, odlično! Je, ali u početku. Problemi nastaju nakon same izrade kad se počnu potezati pitanja poput: htio bih da mi dodaš još ovo, nema me na Google tražilici, htio bih sam ažurirati svoj web... Hmmm... Da, to su samo neki od problema koje slušamo svakodnevno. 

Kome povjeriti posao?


Izrada web stranice nije lak posao i treba ga povjeriti agenciji koja iza sebe ima zavidan broj referenci i dobre preporuke. Na taj način ćete olakšati sebi i stvoriti si partnera koji će vam omogućiti povećanje vašeg poslovanja.

Koliko vrijedi moj projekt?


Odgovor na ovo pitanje nije jednostavan. Cijene se razlikuju od projekta do projekta. Često je ovo i prvo pitanje koje nam klijent postavi, ali odgovor na njega je moguć tek nakon uvodnog razgovora nakon što iznesete jasne činjenice. Da li želite direktnu prodaju preko stranice, da li želite sami ažurirati svoj web, na koliko jezika želite prevest stranicu, itd...

Pronašli ste agenciju kojoj ćete ukazati povjerenje?


Kada se odlučite za agenciju kojoj ćete ukazati svoje povjerenje i prepustiti im izradu vaših web stranica, svakako pripremite materijale koje ćete dostaviti navedenoj agenciji. Pritom mislimo na tekst i fotografije koje će se implementirati na vaš novi web. Sadržaj web stranice je užasno bitan zbog rangiranja vaše web stranice na internetskim tražilicama, tako da se svakako potrudite prikupiti što više materijala i što bolje opisati usluge koje nudite.


Komentiraj članak:

Prijavi se za komentiranje:

Kako bi komentirali članke prijavite se pomoću korisničkog imena i pin-a. Nakon što se jednom prijavite Vaši podaci biti će zapamćeni prilikom sljedeće prijave. Jednom korišteno korisničko ime biti će zauzeto svim ostalim korisnicima. Ukoliko Vas sustav odjavi biti ćete u mogućnosti ponovno se prijaviti korištenjem pin-a unešenog prilikom prve prijave.

Korisničko ime:

Pin:

Dobrodošao,