Web stranice za apartmane

Objavljeno : 14.12.2014 Čitanja : 1108

Dosta web stranica koje smo radili vezane su uz turizam i na tom području skupili smo ogromno iskustvo koje želimo podjeliti sa vama.


Kada početi sa izradom?

Prva greška koju rade apsolutno svi iznajmljivači apartmana je početak izrade njihove web stranice. Čekanje ljeta da se krene sa izradom idealan je način za pripremu sljedeće sezone, nikako one koja je u tijeku. Vjerojatno se pitate zašto je tako? Razlog je jednostavan svima koji imaju iskustva sa izradom web stranica i zbog toga shvaćamo zbunjenost klijenata.

Napokon ste izradili web stranicu i našli ste se na internetu, ali problem leži u tome što u početku vaša stranica neće biti vidljiva vašim potencijalnim gostima koji pretražuju smještaj na moru. Web stranica nakon izrade napreduje i na to utječe mnogo faktora, a jedan od glavnih faktora je vrijeme i zato što je vaša web stranica duže na internetu to će bolje kotirati na tražilicama!

Tu situaciju ćemo vam najbolje objasniti na sljedećem primjeru.

Obitelj Horvat ima apartmane u Splitu, izradila je web stranicu i želi biti prva na tražilicama kad internet korisnik unese izraz "apartmani split". Nakon što njihova stranica bude gotova i smještena na internet, to neće biti moguće bez dodatnog ulaganja u internet marketing, iako kroz neko vrijeme za navedeni izraz postizat će sve bolje rezultate.

Nakon što izradimo web stranicu za vas, napravimo sve što je potrebno da postignete što bolje trenutne rezultate ali vaši rezultati biti će neusporedivo bolji nakon određenog vremenskog razdoblja.

Nikad nije kasno za izradu web stranice, ali postići ćete bolje rezultate ako stranicu izradite prije sezone za koju želite biti konkurentni.


Virtualne šetnje?

Virtualne šetnje atraktivan su način prikaza prostora i svakako ćete biti u prednosti nad konkurencijom ukoliko predstavite svoje apartmane na drugačiji način. Današnji internet korisnici zbog napretka tehnologije sve su lijeniji i više sumnjičavi, i iz tog razloga ukoliko ispred sebe ne vide savršeni prikaz onoga što žele, prelaze na web stranice vaše konkurencije.


Komentiraj članak:

Prijavi se za komentiranje:

Kako bi komentirali članke prijavite se pomoću korisničkog imena i pin-a. Nakon što se jednom prijavite Vaši podaci biti će zapamćeni prilikom sljedeće prijave. Jednom korišteno korisničko ime biti će zauzeto svim ostalim korisnicima. Ukoliko Vas sustav odjavi biti ćete u mogućnosti ponovno se prijaviti korištenjem pin-a unešenog prilikom prve prijave.

Korisničko ime:

Pin:

Dobrodošao,