Pregledajte naše reference

Udruga Centar za kulturu dijaloga

Centar za kulturu dijaloga nevladina je, neprofitna i nestranačka udruga osnovana 2014. godine radi ispunjenja sljedećih ciljeva: jačanje osobnih i profesionalnih kapaciteta socijalnog najugroženijih slojeva stanovništva, posebno djece te njihovo uključivanje u društvo, poticanje i razvijanje svijesti mladih o uzrocima i načinima rješavanja socijalne isključenosti najranjivnijih skupina društva, zagovaranje prava najugroženijih skupina stanovništva pred institucijama lokalnih, regionalnih i nacionalnih tijela vlasti - promicanje dijaloga teoloških i vjerskih pitanja i različitih akademskih disciplina, kao i s različitim javnim djelatnicima i društvenim organizacijama

Grimm Immobilien Kroatien

Licencni partneri Engel & Völkers za Hrvatsku 10 godina. Tvrtka koja je osnovana 2016 godine koja nudi nekretnine na području Hrvatske. Web stranica ima za cilj privući prvenstveno internet korisnike iz Njemačke zbog čega je web stranica prikazana isključivo na njemačkom i engleskom jeziku. Osim same web stranice, za navedenog klijenta smo izradili i kompletnu administraciju uz pomoć koje može ažurirati samostalno svoju web stranicu, ali isto tako i izraditi svoju bazu podataka iz koje može ispisavati tiskane kataloge.

Rabska torta

Rabska Torta radila se kao specijalitet, još za vrijeme vladavine Venecije prije više od 300 godina u bogatim kućama rapskih patricija. U XIX. stoljeću, osim gradskih obitelji, torta se radi po narudžbi u samostanu Sv. Antuna Padovanskog i poslije u benediktinskom samostanu Sv. Andrije. Posluživala se prigodom najsvečanijih blagdana i prigodom krštenja, pričesti i Svete Krizme. Imala je okrugli oblik i pekla se najčešće u “štangama”. Starih nona, koje su na čaroban način znale sjediniti sve sastojke od kojih se radi Rabska Torta, sve je manje. Njihovi recepti čuvaju se kao dragocjenost naslijeđa umijeća izrade nježnog prhkog tijesta sa mirisnom jezgrom. Jednom prilikom gospođa Vilma je dobila priliku upoznati se sa izradom Rabske Torte i svojim znanjem, upornošću i voljom te uz pomoć svojih najbližih uspjela je srednjovjekovni Rab predstaviti u današnjici.

Vilma slastice - Webshop

Web shop u vlasništvu Vilma slastica koji slovi za najboljeg proizvođača Rabske torte. Također, navedena firma se bavi proizvodnjom i prodajom slastica i domaćih autohtonih proizvoda. Uz svoje fizičke trgovine, za njih smo izradili Web shop na koji smo integirali i PayWay sustav kartičnog plaćanja. Uz navedenu opciju plaćanja, svoje proizvode možete platiti po ponudi ili pouzećem.

Art Salon Zagreb

Prostor Art salona Zagreb posvećen je umjetnosti dulje od osam desetljeća. 14. studenoga 1933. najveći hrvatski kipar Ivan Meštrović postavio je u neorenesansnoj palači u Ilici 12 stalnu izložbu svojih skulptura i otvorio galeriju. Tvrtka Vesperium u vlasništvu obitelji Mužar vraća ove prostore svojoj ishodišnoj namjeni i osniva Art salon Zagreb koji namjerava promicati hrvatsku kulturu priređivanjem izložbi različitih vidova umjetnosti. Aukcijska kuća Art salona Zagreb održava redovite dvoranske i internetske aukcije, vrši besplatne procjene umjetnina i potiče ideju o umjetnosti kao investiciji.

Turistička agencija - Numero Uno

Turističku agenciju Numero Uno osnovali su davne 1991. godine iskusni turistički djelatnici, koji su odlučili svoje bogato iskustvo usmjeriti ka pružanju kvalitetne usluge, kako za individualnog gosta tako i za organizirane grupe. U VIP segmentu, agencija Numero Uno, nudi u najam neke od najatraktivnijih kuća za odmor s bazenima kao i svim ostalim dodatnim pogodnostima za luksuzan odmor. U tom segmentu nudimo i organizaciju cjelovitih ljetnih praznika koja uključuje jedrenje, ronjenje i ostalo prema želji VIP klijenta. Radi se o posebnom segmentu njihove ponude, tzv. tailor made ponudi, dakle cjelovitoj usluzi skrojenoj prema željama klijenata, bilo da se radi o ponudi tura, organizaciji sajmova i kongresa, organizaciji incentive putovanja, bračnim putovanjima i slično.

Rab Point

Tvrtka „Rab point“ bavi se iznajmljivanjem bicikala i e-bicikla s potpunom logističkom potporom, servisom bicikala (montaža, popravci, održavanje), organizacijom biciklističkih tura s vodičem na otoku Rabu i organiziranjem vožnje biciklističkim stazama na Velebitu. U ponudi imaju dostavu bicikla do željenog mjesta, odnosno apartmana, stana, Web stranica sadrži kartu s označenim i opisanim biciklističkim stazama.

SSDA Sidemounter Asia

SSDA Sidemounter Asia je ronilački centar u Singapuru za kojeg smo izradili web stranicu na kojoj smo predstavili njihove usluge tečaja ronjenja. Navedena firma nudi i usluge ronjenja diljem svijeta na lokacijama kao što su Tajland i Indonezija. Sidemount je inače konfiguracija ronilačke opreme koja ima ronilačke garniture postavljene uz ronioca, ispod ramena i uz bokove, umjesto na stražnjoj strani ronioca. Navedenu tehniku ronjenja najčešće koriste osobe koje imaju problema s kralježnicom.

Conte Nero

Prekrasni kafić smješten u Kneževom dvoru u samom centru otoka Raba. Prekrasan ambijent, vrhunska pića, brushetti i sladoled, garancija je da će svatko pronaći nešto u ponudi za sebe. Također ostavljaju mogućnost organiziranja evenata. Odradili smo onepage web sa skrolajućom navigacijom tako da sve infomacije možete dobiti bez da kliknete na jedan link. Virtualna šetnja je tu kao šlag na torti kako bi doživjeli prostor iz svojeg doma.

Ville Refugium & Isabela

Tri najluksuznije ville na otoku Rabu. Tako bi nakraće mogli opisati navedeni projekt na kojem smo radili. Villa Refugium se nalazi na vrhu brdašca iznad samog centra Raba čime garantira savršen pogled i ambijent. Sve tri ville se nalaze na osami i svaka od njih ima bazen. Web smo na početnoj stranici podjelili tako da odmah u startu možete odabrati koju villu želite pregledati. Za najelitniju "Villa Refugium" smo izradili i virtualnu šetnju koja je uz fotografije na web stranici dodatna opcija kako bi se u potpunosti uvjerili u ljepote objekta.

Yellow nautic Split

Yellow nautic je firma koja svoje sjedište ima u Splitu. Primarna djelatnost je servis plovila u njihovom serivisu ili po potrebi na terenu. Zastupnici su za najmodernije brodske tvrtke kao što su Yamaha, Mercury ili Tohatsu. Sama web stranica sadržava video na naslovu početne stranice, moderni hamburger meni navigaciju i moderni flat dizajn.

Dundovo d.o.o.

Komunalna tvrtka u vlasništvu Grada Raba koja vodi brigu o prikupljanju otpada, održavanju zelenih površina, parkingu, vrši pogrebne usluge, održava ceste, vodi brigu o tržnici i upravlja sportskim objektima.

Vrelo d.o.o.

Još jedna komunalna tvrtka u vlasništvu Grada Raba koja koja prvenstveno vodi brigu o vodoopskrbi i odvodnji na otoku Rabu. Uz samu web stranicu odradili smo i virtualne šetnje svih vodosprema, laboratorija i sustava javne odvodnje.

Turistička agencija Sole Rab

Punih 10 godina istraživanja tržišta radeći u turizmu, također i kao mali iznajmljivač, završavajući sve potrebne edukacije i usavršavajući se u praksi paralelno je nastajalo malo carstvo koje danas obuhvaća 100 smještajnih jedinica. U ponudi su apartmani, kuće i ville s bazenima za sve gušte i za goste svih platežnih mogućnosti. Ono što nude je čitava lepeza usluga, od bukiranja turističkih objekata do potpunog preuzimanja objekta: čišćenja, pranja posteljine i održavanja objekta. Također brinu o transportu gostiju iz obližnjih zračnih luka (Zagreb, Krk, Pula, Zagreb).

Residence Astoria

Residence Astoria nalazi se unutar pješačke zone, a sve gradske atrakcije su u neposrednoj blizini: katedrala, samostani, muzeji, glavni trg, galerije, gradska loža, ACY-marina, kupalište, parkovi, gradska promenada, tenis, waterpolo, noćni život, butige, barovi, restorani i trgovine. Naši apartmani su opremljeni najmodernijom tehnololgijom i vrhunski uređeni. Na prvom katu rezidencije posebna je atrakcija Restoran Astoria, smješten na terasi odakle se otvara pogled na cijeli glavni trg starogradske jezgre te preko cijele luke i na glavnu šetnicu Raba. Jelovnik je inspiriran zanimljivom poviješću kuće i orijentiran na gastronomsku tradiciju grada i otoka. U prizemlju rezidencije s izlazom na glavni gradski trg još je jedna zanimljiva ponuda – Caffe bar Astoria. Bar je poznat po biranim picima, širokoj paleti hladnih čajeva i koktela, svih varijacija kave i po ukusnim croissantima i briochima.

Restoran Leut

Restoran smješten na samom moru u mjestu Barbat. Ima preko 30 godina obiteljsku tradiciju bavljenja turizmom. Mediteranska kuhinja i menija šefice Ane koja se temelji na svježim namirnicama iz vlastitog vrta bazirana je na ribi i mesu uz profesionalno i uslužno osoblje. Svakom će gostu zasigurno pružiti ukusno iskustvo. Poštujemo i primjenjujemo spoj tradicije i inovativnosti. Jedna od posebnosti restorana "Leut" ponuda je crnog vina "Plavac" i "Merlot" iz obiteljskog vinograda. "Leut" je pogodan za veće evente i privatna okupljanja za sve prigode. Uz web stranicu u suradnji s fotografom Ivicom Šubićem iz tvrtke "RabPix" napravili smo video koji je u trajanju od cca 3 min obuhvatio kompletnu priče obitelji koja vodi restoran "Leut".

Šanić apartmani

Obitelj "Šanić" svoj smještaj nudi u dvije kuće u mjestu Lopar. Kuće se nalaze u neposrednoj blizini najpoznatije plaže "Rajska plaža" koja je na top listama svih mogućih medija. U dvije kuće ukupno svojim gostim nude smještaj u ukupno 10 apartmana. Uz web stranicu na webu je i video koji obuhvaća cjelokupnu ponudu.

Restoran Velum

Restaurant "Velum" je prva i jedina cjelogodisnja destinacija na otoku Rabu kada su u pitanju tradicionalni rapski i mediteranski specijaliteti. "Velum" je oduvijek bio mjesto susreta,jednako privlacan poslovnim ljudima,obiteljima s djecom i turistima zeljnih autotohnih okusa. Uz restoran "Velum", koji se nalazi u centru novog dijela otoka Raba, kao dodatni objekt u centru starogradske jezgre se nalazi i drugi objekt pod nazivom "Velum Arba" koji je omiljena destinacija turistima koji navrate na koktel u večernjim satima. Uz web stranicu, izradili smo i virtualne šetnje koje pružaju savršen prikaz prekrasno uređenog interijera i prekrasne terase koja se nalazi u samom centru grada Raba.

Suvenirnica Nonna

Suvnirnica Nonna se nalazi u samom centru starogradske jezgre otoka Raba. u ponudi imaju pregršt autohtonih suvenira koji će vam biti vječni podjsetnik na vaš odmor na najljepšem otoku na svijetu. Također, i za njih smo izradili virtualnu šetnju koja prikazuje njihov prostor ali isto tako i put koji će vam uvelike pomoći da vidite na koji način doći do njih.

Restoran Dionis

Restoran koji radi punih 30 godina i pritom stvara tradiciju i garantiramo kvalitetu. Vode se najjednostavnijom i najučinkovitijom referencom a to je, najbolji gost je zadovoljan gost. Osim vrhunskih jela i savršenog ambijenta, u ponudi imaju smještaj i konobu s bazenom koja prvestveno služi za organizirana slavlja poput vjenčanja i krstitki. Virtualna šetnja je izrađena kao šlag na tortu kako bi interent korisnik dobio potpuni doživljaj prostora.

Restoran Plaža

Obiteljski bistro "Plaža" posluje uspješno od 1987 godine. U ponudi imaju razna mesna i riblja jela koja pripremaju na roštilju na ugljen te se pronađe za svakoga ponešto. Uz raznovrstan Jelovnik, dolazi i vrhunska usluga i gostoprimstvo u domaćoj,prijateljskoj atmosferi. Nalaze se u Barbatu na otoku Rabu, tik uz more na Barbatskoj šetnici. Do njih možete pješke, autom i brodom, za te prilike se ispred Bistro-a nalazi privezište za njihove drage goste.

Villa Šubić

Obitelj Šubić, povodom obilježavanja više od 40 godina bavljenja turizmom, odlučila je svoje buduće goste dočekati sa najnovijim hotelskim sistemom dočeka gostiju, potpuno novim apartmanima, moderno uređenim i opremljenim po najnovijim standardima. Villa Šubić dizajnirana je tako da je oku ugodna, a duši opuštajuća, misleći na svaki detalj kako u apartmanima tako i u uređenju okućnice i vanjskog sadržaja.