Virtualne šetnje

Virtualne šetnje idealne su za prikaz Vašeg prostora ili okoliša, one zamijenjuju fotografije i korisniku daju potpuni doživljaj.


Izradom virtualne šetnje impresionirat ćete potencijalne klijente i stvoriti značajnu prednost nad konkurencijom. Kako bismo izradili kvalitetnu virtualnu šetnju potrebno je da fizički posjetimo lokaciju nakon čega ćemo Vam savjetovati broj scena i način na koji bi to najbolje bilo realizirati.
 

Što su scene virtualnih šetnji?

Virtualne šetnje se sastoje od scena. Pr.: Ukoliko snimamo virtualne šetnje apartmana i ukoliko taj apartman ima 2 sobe, dnevni boravak i kuhinju to je ukupno 4 prostorija, odnosno 4 scene. Iz toga možete zaključiti da bi virtualna šetnja apartmana bila izrađena od ukupno 4 scene.


Zašto raditi virtualne šetnje?

Obična slika ne može se mjeriti s virtualnim šetnjama iz razloga što slike mogu skrivati mnogo, na što su korisnici interneta već i naviknuli. Iz istog razloga naši klijenti su izradili virtualne šetnje da u potpunosti i bez ikakvog skrivanja prikažu svojim gostima svoje prostore i okoliš.
Impresionirajte potencijalne klijenate, prikažite najrealnije svoj prostor ili okoliš i ostvarite prednost nad konkurencijom radi boljeg izlaganja svoje djelatnosti.

Ne zamišljajte, budite tamo!